Bejelentés


MEGVALLÁSOK AZ ÉLET ÉS A HALÁL A NYELV HATALMÁBAN VAN..


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
LÉTEZIK FÁJDALOM NÉLKÜLI SZÜLÉS!!!!!

Szorgalmasan valld az Igei megvallásokat a szülésről, fogamzásról, és a terhességről, a kisbabád egészségéről, és neked is elérhetővé válik a bibliai csoda: a fájdalom nélküli szüléssel megszült, egézségtől kicsattanó kisbaba. Jó olvasást!!!

tovább >>Szavazás
MEGVALLÁS SZÖVETSÉGBEN VAGYUNK

A megvallásnak fordított görög kifejezés, a homologia szó szerint azt jelenti: ugyanazt mondani mint. Keresztények számára tehát a megvallás azt jelenti, hogy ugyanazt mondjuk ki a szánkkal, amit Isten már kimondott az Ő Igéjében. Vagy még rövidebben: szánk szavai megegyeznek Isten Igéjével. (Derek Prince) Mit mond Jézus? Márk 11:23-24. Mi történik meg? Mi lesz meg neked? Amit mondasz. Amit a száddal megvallasz. Ez a megvallás az a fegyver, amivel le tudod győzni az ellenséget, el tudod űzni arról a földről, ami a tiéd. Ez a fegyver, Isten beszéde, a kard. Jel 19:11-16,Efézus 6:17, Jézus saját maga is az IGÉT használta fegyverként az ellenség ellen. Máté 4:4 Ő a MEGVALLÁSUNKNAK a főpapja. Zsidó 3:1, 4:14 A SZELLEM kardja az Isten BESZÉDE, az egyetlen támadó fegyver a fegyverzetben. Ezek erősek Isten kezében erősségek lerontására. De ezek között csak egy támadó fegyver van, és ez az IGE. Ha területeket akarsz birtokba venni, az örökségedet, ha a lábadat arra a földre akarod tenni, ahol most az ellenség van, ahhoz támadnod kell, és elengedhetetlen, hogy az egyetlen támadó fegyvert, Isten IGÉJÉT használd. És a használat az maga a MEGVALLÁS. Akkor használod, amikor kimondod, MEGVALLOD az igét.Így jön létre benned egyre erősebb HIT. Ahogy Derek Prince mondta: Ha nincs megvallásod, nincs Főpapod, mert Jézus nem a te Főpapod, hanem a MEGVALLÁSAID FŐPAPJA, tehát egy MEGVALLÁS SZÖVETSÉGBEN VAGYUNK JÉZUSSAL!!!

Üzenetküldés
Szerinted mivel emelhetném a weblapom színvonalát?

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Betty [ 2018-12-06 06:02 ]

Kérés!
Sokat keresgéltem a neten munkahellyel kapcsolatos imákat, de nem igazán találtam. Jól jönne egy megvallás. Megáldani a légkört, a vezetőket, irigység, kibeszélés ellen ami a munkánk során előjön stb.
Nagyon sokat olvasgatom ezt az oldalt, köszönöm.Betty [ 2018-12-06 06:01 ]

Kérés!
Sokat keresgéltem a neten munkahellyel kapcsolatos imákat, de nem igazán találtam. Jól jönne egy megállás. Megáldani a légkört, a vezetőket, irigység, kibeszélés ellen ami a munkánk során előjön stb.
Nagyon sokat olvasgatom ezt az oldalt, köszönöm.
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!